Ik ben werkgever en heb personeel beschikbaar

Het overkomt veel werkgevers momenteel; bedrijfsactiviteiten liggen grotendeels of helemaal plat voorlopig en de personeelskosten gaan gewoon door. Een zorgelijke en zeer onprettige situatie waar je snel vanaf wilt.

RoosendaalWerkt biedt mogelijkheden voor werkgevers die hun werknemers graag tijdelijk elders willen laten werken en hiervoor een financiële compensatie kunnen ontvangen.

1

Neem dan direct contact op met ons via WhatsApp of contactformulier

2

Uiteraard nemen we snel contact op en onderzoeken we samen de mogelijkheden van vraag en aanbod

3

We streven naar een optimale en snelle bemiddeling!

Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact op

Je kunt ons ook bellen of whatsappen!

In mijn productiebedrijf van landbouwproducten kwam ik de afgelopen weken flink in de problemen. Veel werknemers kozen en kiezen er i.v.m. het coronavirus voor om tijdelijk terug te gaan naar hun land van herkomst. Heel begrijpelijk, maar ik kwam hierdoor in grote problemen want mijn werkzaamheden gaan gewoon door. Gelukkig kwam ik via via in contact met RoosendaalWerkt en zij hebben direct bemiddeld voor mij. Inmiddels heb ik 4 studenten en 3 gepensioneerde mensen die via RoosendaalWerkt bij mij aan het werk zijn. Ik ben zo enorm blij met dit intiatief en zou werkelijk waar niet weten hoe ik dit anders zou hebben aangepakt.

Yorrick | Landbouwer Roosendaal

#samensterk

Direct aan de slag

De branches waarin jij direct een handje kunt helpen

Foodsector

Productie

Land en tuinbouw

Schoonmaak industrie

Technische sector

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door..

Delen op social media

Gebruik één van onderstaande mogelijkheden of stuur de volgende link door: